UN CLIENT "SATISFET" ÉS UN CLIENT FIDEL
Des de l'any 1988 Baby & Home ofereix els seus serveis de neteja tant en el terreny particular (servei domèstic, assistents, cangurs, etc.), com en el terreny industrial (pàrquings, comunitats de propietaris, despatxos, etc.)

El nostre objectiu principal

és millorar l'entorn de treball dels nostres clients i garantir un grau de satisfacció molt alt en el servei contractat, per això posem a disposició personal especialitzat i eficients sistemes de supervisió.

Gestió del temps

Vol que li ajudem a gestionar el seu temps? A Baby & Home tenim un nou servei de recaderia a la seva disposició. Si vol informació detallada, contacti amb nosaltres.

ELS NOSTRES CLIENTS
ELS NOSTRES SERVEIS

 

LLAR

A Baby & Home, sabem que avui dia no es disposa de temps suficient per poder realitzar les tasques de la llar. Tenim la solució que busca, ja que li podem oferir tot tipus de serveis domèstics segons les seves necessitats amb total serietat i eficàcia.

 

BEBÈS

Els petits de la casa són el més preuat que tenim, i a Baby & Home sabem que en tractar-se d'un servei especialment delicat estem més tranquils si els deixem en mans de professionals especialitzats com els que treballen a la nostra empresa.

 

3ª EDAT

Als nostres majors els agrada romandre en el lloc on han estat tota la seva vida, per poder ajudar-los a l'etapa més madura. Baby & Home disposa del personal adequat perquè els ajudi en el dia a dia.

 

COMUNITATS

El primer reflex que es veu de la nostra llar és la imatge que projecta la nostra comunitat, per això creiem que és bàsic i imprescindible que la neteja de la mateixa sigui totalment impecable i polida. A Baby & Home ens adaptem a les necessitats de cadascuna i així poder oferir el millor preu i qualitat en servei.

COL·LABOREM AMB