Mainaderes i cangurs

Cangur

A Baby & Home tenim un equip de cangurs, que són aquelles professionals que es dediquen a cuidar dels nens d'una forma esporàdica en absència dels pares, realitzant tasques tals com: 

  • Dedicar-se a la cura de la casa i dels nens durant un viatge urgent o un imprevist.
  • Per vacances escolars.
  • Per atendre als nens que porten els convidats.


Mainadera

Es tracta d'aquella persona que cuida dels nens d'una forma contínua i amb coneixements específics en la cura dels mateixos.

 

Infermeres de nit 

S'encarreguen de cuidar als bebès durant els primers mesos de vida on cal atendre'ls a la nit diàriament.

El personal dedicat a la infermeria de nit pot descansar a la mateixa habitació del bebè, o en una habitació pròxima, per garantir el benestar i seguretat del petit. Li atendrà quan calgui i quan no, descansarà prop d'ell.

Aquest personal ens ajuda amb els nounats i és conscient de les preocupacions dels pares respecte als bebès; ensenyen als nous pares com alimentar, banyar i cuidar als bebès mitjançant l'establiment d'horaris i distribució de tasques.

En el cas de parts múltiples, una gran majoria prematurs, com els bebès solen tenir sota pes en néixer i en la majoria dels casos requereixen cures especials, una infermera amb aquests coneixements ens serà de gran ajuda.

El cansament i la falta de somni junt amb l'estrès, poden portar-nos a l'extenuació, una infermera de nit ens ajudarà a reposar forces i crear un bon clima familiar.

A més de personal per a infermeria de nit comptem també amb personal experimentat en l'ajuda al naixement, que de forma continuada donen suport, informació, suport emocional i físic a les dones embarassades, abans, durant i després del part, podent assistir a les dones que donen a llum en hospitals, en cases de parts i als seus domicilis.

Una de les seves principals missions és informar positivament de l'experiència de la maternitat i del part a les dones embarassades i a les seves famílies.

 

Puericultores 

Personal especialitzat, amb títol homologat per a l'atenció única i exclusivament del bebè.

El rol de la puericultora és el de contenir, escoltar, observar i assessorar als primers moments del vincle mare-fill.

Les habituals molèsties de l'últim mes d'embaràs, les expectatives i l'esforç del part, així com la primera trobada amb el seu fill, solen saturar la capacitat emocional de la dona.

La puericultora ocupa un lloc de summa importància, intentant abans de res, aconseguir empatia amb la mare, i a partir d'aquí iniciar una comunicació que permeti oferir-li ajuda externa sense interferir en el seu vincle mare-fill.

Aquestes professionals s'encarreguen de fomentar la confiança de la mare en si mateixa.

Finalment, la puericultora donarà l'assessorament sobre la importància de la lactància materna, cures del bebè, com així també les cures de la mama pel que fa als seus pits, mugrons, etc.

 

Servei de recollida / acompanyament 

A Baby & Home tenim personal disponible perquè pugui ocupar-se dels seus fills en diferents horaris i segons les seves necessitats. Per a això comptem amb professionals que poden dedicar-se a:

  • Recollir, portar als nens a l'entrada/sortida del col·legi o guarderia.
  • Acompanyament/recollida dels nens de les activitats extraescolars.
  • Acompanyament/recollida de festes infantils, aniversaris...
  • Cangurs per atendre i vigilar a nens en esdeveniments: festes, noces, comunions, aniversaris...

Els salaris d'aquests empleats eventuals, en funció del moment i de les circumstàncies poden ser lleugerament superiors a les dels empleats fixos.

 

Professors particulars de repàs 

Classes de repàs i reforç extraescolar: són aquelles classes particulars per ajudar als nens en les assignatures que els comportin major dificultat.