La nostra història 

Som una empresa dinàmica i compromesa, que portem prestant el nostre serveis a totes aquelles famílies que han confiat en nosaltres, des de l'any 1988. Vam començar tractant únicament el tema de particulars en l'àmbit del servei domèstic, així com el de cangurs i mainaderes, i a poc a poc vam anar incorporant progressivament noves àrees i serveis com l'industrial (aparcaments, comunitats de propietaris, despatxos…), amb la finalitat de centralitzar tot en un sol proveïdor, col·laborant amb els nostres clients, i arribant a comptar a dia d'avui amb una empresa que toca diversos camps en àmbits molt diversos.

 

Recolzats per un grup de professionals altament qualificats en cadascun dels seus respectius camps, i compost per un gran equip humà en què vostè pot confiar, oferim una garantia absoluta de satisfacció en cadascun dels nostres serveis.

 

A Baby & Home volem atendre totes les seves necessitats de neteja en diversos sectors industrials i de serveis. I d'aquesta manera poder estar present en tots els àmbits de la seva vida quotidiana; des de la seva comunitat de veïns, el col·legi dels seus fills, el seu lloc de treball...