El nostre equip 

 

A Baby & Home comptem amb un equip de professionals (administratius i de serveis), especialitzats de forma exclusiva en cadascun dels serveis que oferim. Per a això ens encarreguem de realitzar una exhaustiva selecció de personal molt qualificat per al desenvolupament dels treballs que se'ls assignen.

Som molt conscients de la importància dels nostres empleats dins de l'empresa. Per aquest motiu, dediquem constants esforços a una formació contínua en mètodes i productes als diferents col·lectius que formen l'organització. El nostre personal, està en constant formació (mitjançant cursos i seminaris de suport), que permeten garantir una millor qualitat en el servei, adquirint els coneixements adequats tant en salut i higiene com en el maneig de productes químics. Amb això volem contribuir a la motivació dels nostres empleats, i que alhora pugui repercutir en el grau de satisfacció dels nostres clients.

Comptem també amb l'assessorament d'experts qualificats a cada àrea de l'empresa per atendre qualsevol dubte o consulta i aconsellar el millor sistema de treball aplicat a les seves necessitats.

Els nostres treballadors van degudament uniformats, amb vestuari laboral donant una excel·lent imatge de neteja i serietat davant els nostres clients.

A Baby & Home, donem molta importància a la supervisió i seguiment dels serveis contractats, i per això avaluem i controlem de manera continuada que tot funcioni de forma correcta i així solucionar les possibles incidències que es vagin generant.

Amb nosaltres pot gaudir de total tranquil·litat donat que cobrim amb total serietat tant els permisos, baixes o vacances dels nostres empleats perquè els nostres clients gaudeixin sempre d'un servei òptim.

El nostre personal utilitza sempre les tècniques més avançades en equipament que ens permeten garantir una neteja de qualitat, respectuosa amb el medi ambient i a uns preus molt competitius i de mercat, i per això podem garantir una excel·lent relació qualitat preu en qualsevol de les necessitats dels nostres clients.