El nostre valor afegit 

 

Baby & Home sempre està a la disposició del futur client, per això fem pressupostos personalitzats i sense cap compromís.

Disposem d'una pòlissa de responsabilitat civil per cobrir qualsevol dany provocat pel treballador.

Els preus de Baby & Home són competitius i estan en línia amb les empreses del sector que compleixen tots els requisits legals, això ens permet garantir una excel·lent relació qualitat/preu en qualsevol dels serveis que els puguem oferir.

Baby & Home garanteix que tot el personal que enviem per a qualsevol neteja està donat d'alta en la Seguretat Social amb el segur corresponent a la Mútua Universal.

Informació continuada al client de l'estat i control del treball a tot moment.

Factura única, ja que en una sola factura mensual englobem tots els serveis que hàgim realitzat, facilitant-li el seu control financer i podent estalviar-li preocupacions en la seva gestió.

Amb nosaltres pot despreocupar-se de qualsevol dels serveis contractats, ja que ens encarreguem de tot el relacionat amb el mateix, deixant-li el seu temps perquè l'hi pugui dedicar a la seva família o al seu negoci.

Tramitació: tramitem i gestionem tota la documentació necessària per al normal funcionament dels serveis sol·licitats pel client.

Consultoria: Assessorem als nostres clients amb les millors cobertures i serveis, per satisfer les seves necessitats a la llar.

En el cas del servei industrial, els proveïm de tots els subministraments de consumibles (paper W.C., seca mans, sabó líquid).